۱۳۹۷ تیر ۲۹, جمعه

                                     گــــزارش  شــــاخص برده داری جهانی
                                       « بیش از ۴۰ میلیون «برده مدرن»
نتیجه یک تحقیق نشان می دهد که بیش از ۴۰ میلیون نفر در سال ۲۰۱۶ میلادی در سراسر جهان قربانی «برده داری مدرن» بوده اند.
بنا به گزارش سالانه «شاخص برده داری جهانی» بالاترین نرخ رواج پدیده «برده داری مدرن» متعلق به کشورهای کره شمالی و اریتره است.
 در این گزارش بر نقش مناقشات و سرکوب های دولتی در زندگی قربانیان برده داری تاکید شده است.
در کشور آفریقایی بوروندی نیز علاوه بر کره شمالی و اریتره «برده داری مدرن» رواج زیادی دارد. فیونا دیوید، محقق و مسئول جمع آوری داده های گزارش «شاخص برده داری جهانی» در مورد این سه کشور می گوید: «در هر سه کشور پدیده کار اجباری با مسئولیت دولتی وجود دارد. به این معنا که دولت مردم کشورش را برای کسب منفعت خودش به کار وا می دارد.»
در این گزارش شمار «بردگان مدرن» در هند هشت میلیون نفر تخمین زده شده است. به این ترتیب شمار «بردگان مدرن» در این کشور آسیایی از دیگر کشورها بیشتر است. این درحالی است که شمار «بردگان مدرن» در این کشور دو سال پیش بیش از ۱۸ میلیون نفر بود.
با این حال «برده داری مدرن» در کره شمالی با در نظر گرفتن کل جمعیت این کشور نسبت به دیگر کشورها رواج بیشتری دارد. از هر ۱۰ شهروند کره شمالی یک نفر قربانی «برده داری مدرن» است.
تهیه کنندگان گزارش «شاخص برده داری جهانی» با ۵۰ تبعه کره شمالی که از این کشور گریخته اند گفتگو کرده اند. آنها از کار بدون دستمزد بزرگسالان و کودکان در شرایط «غیرانسانی» در بخش کشاورزی، ساخت و ساز و جاده سازی سخن گفته اند.
جمهوری آفریقای مرکزی، افغانستان، سودان جنوبی و پاکستان از جمله دیگر کشورهایی هستند که «برده داری مدرن» در آنها رواج زیادی دارد.
طبق این گزارش ایران«آخوندی» نیز از جمله کشورهایی است که با معضل «برده داری مدرن» روبرو است.
بنا به این گزارش تعداد «بردگان مدرن» به احتمال زیاد از آنچه داده های جمع آوری شده نشان می دهد بیشتر است. تهیه کنندگان گزارش «شاخص برده داری جهانی» همچنین به عدم وجود داده های قابل اتکا در مورد این پدیده در کشورهای عربی، فقدان اطلاعات در مورد قاچاق اعضای بدن و همچنین به کارگیری کودکان از سوی گروههای مسلح در سطح جهان اشاره کرده اند.
«بردگان مدرن» افرادی هستند که به دنبال تهدید، خشونت و نیرنگ نمی توانند برخی کارها را رد کنند و یا به طور کلی دست از کار بکشند. آنها همچنین به دلیل استثماری که قربانی آن هستند امکان تصمیم گیری در مورد بدن خود را نیز ندارند.
ذغال سنگ، نخ، چوب از جمله کالاهایی هستند که احتمال تهیه آنها از سوی «بردگان مدرن» وجود دارد. یکی دیگر از کارهایی که قربانیان «برده داری مدرن» به آن مشغول هستند نیز صید ماهی است.
بنا به گزارش منتشر شده ۷۱ درصد قربانیان «برده داری مدرن» را دختران و زنان تشکیل می دهد. بیش از ۱۵ میلیون نفر از این «بردگان مدرن» قربانی ازدواج اجباری بوده اند.
گزارش های سالانه «شاخص برده داری جهانی» که به بررسی وضعیت برده داری در کشورهای مختلف جهان می پردازد توسط بنیاد «آزادانه راه بروید» (Walk Free Foundation) منتشر می شود.
.euronews

هیچ نظری موجود نیست: